RO Study
👤
Andreea684070
Andreea684070
18-10-2019
Engleza
a fost răspuns
Știe cineva să le rezolve?
Răspuns :
Bts275
Bts275
18-10-2019
Răspuns:
raspunsurile se afla pe poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinaţi Mulţimile: A= {x=Z|x| Mai Mic Sau Egal 5
Am O Întrebare . Daca Tu Te Musti De Limba Că Vrei Tu Nu Te Doare .Dar Daca Te Musti Din Greșeală Te Doare . Puteți Să Îmi Explicați Cum ?
Stabileşte Valoarea De Adevăr A Enunțurilor De Mai Jos.a) Lichidele Se Dilată Mai Mult Decât Solidele În Urma Încălzirii Acestora.2 Puncte (0,4 Px 5)b) Când Tem
Помогите Пожалуйста, С Биоологией Я Не Понимаю. Под Номером 4 Со Скобочкой. С Лева
Descrierea Unei Florii Preferate Înafara De Lalele
Fie Mulțimile A= {(x, Y)| 2x-y+3=0, Xe R, Ye R} Şi B = {(x, Y)x+y-5=0, XE R, Ye R}. A) Arătați Că Perechea (2;3) Aparține Mulțimii B. B) Reprezentați Mulțimea A
Andreea Cumpără De La O Florărie 5 Lalele Şi 4 Trandafiri Pentru Care Plăteşte 46 Lei. Prietena Sa, Maria, Cumpără De La Aceeaşi Florărie Un Buchet Format Din
Alcătuiește Enunțuri A Din Șapte Cuvinte În Care Să Folosești Două Verbe Și Un Substantivul Câine B Din Cinci Cuvinte În Care Să Folosești Adjectivul Cuminte Și
Scrieti Reacția De Oxidare Si Stabiliti Coeficienții Pentru: Para (1,4) -propil-benzen(schema Cu Nucleul Aromat)va Rog Dau Coronița Mulțumesc Anticipat ❤️
Am O Întrebare . Daca Tu Te Musti De Limba Că Vrei Tu Nu Te Doare .Dar Daca Te Musti Din Greșeală Te Doare . Puteți Să Îmi Explicați Cum ?