RO Study
👤
Besia
Besia
17-10-2019
Matematică
a fost răspuns
Cine poate sa ma ajute dau 5 stele
Răspuns :
81412486
81412486
18-10-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Țăran A Adus La Piata 345 Kg Legume.daca Roșiile Sunt De 3 Ori Mai Mult Decât Ginerele,iar Ardei Cu 19kg Decât Roșiile,afla Câte Kg De Legume De Fiecare Fel
Vă Rog Mult Să Mă Ajutați La A7 D). Mâine Am Test Și Chiar Nu Îmi Vine Nici O Idee , Decât Că A^2-(2a-1) = (a-1)^2
Ordoneaza Crescator Numerele Cuprinse Intre 10 Si 80 Care Au La Unitati O Cifra Cu 2 Mai Mare Decat Cifra Zecilor
Compune O Stofa Sau O Poezie In Care Sa Folosesti Elemente Care Asigura Muzicalitatea Versurilor.Dau Coroana.Va Rog Repede!!!!!!
Am Nevoie De Ajutor La Următoarele Exercitii 14 Caciulite. . . . . . . . .10 Fulare. . . . . . . . .=618 Lei 7 Caciulite . . . . . . . 24 Fulare . . .632 Lei 5
Suma A Doua Numere Este 28 Aflanumarul Stiind Ca Primul Este De Trei Ori Mai Mare Decat Al Doilea
Compuneti O Problema Care Se Rezolva Prin Metoda Comparatiei
Copiati Frgmentul In Care Ion Creanga Descrie Casa Irinucăi , Dar Si Fragmentul In Care Acesta Descrie Casa De La Târgul Neamț dau Coroana urgentt
Calculati Cu Cat Este Mai Mare Suma Numerelor 72 Si 9,fata De Catul Lor.
Andrei A Cheltuit In Tabara In Prima Zi Jumătate Din Suma Pe Care O Avea. A Doua Zi A Cheltuit O Treime Din Suma Rămasă,iar În Următoarea Zi O Patrime Din Ceea