RO Study
👤
Br11112008
Br11112008
16-10-2019
Geografie
a fost răspuns
descrieti imaginea dau 15 puncte
Răspuns :
AthenaThePrincess
AthenaThePrincess
16-10-2019
Răspuns:
luna se roteste in jurul pamantului
Answer Link
Cotirleaalex
Cotirleaalex
16-10-2019
Răspuns:
Pamantul se invarte in jurul axei sale
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
CUM SE TRADUCE :ESTOY COMO QUERES TU PERO NO POIDO CANTAR : VA ROG...!!!
Salut! Va Rog Sa-mi spuneti Exact Cum Se Numeste In Romana Acest Procedeu (wt.%) - Wet Chemical Techniques, Banuiesc Ca Are O Alta Denumire Decat "Tehnici Chimi
Salut! Va Rog Sa-mi spuneti Exact Cum Se Numeste In Romana Acest Procedeu (wt.%) - Wet Chemical Techniques, Banuiesc Ca Are O Alta Denumire Decat "Tehnici Chimi
Scrie O Compunere Cu Titlul Un Prieten Adevarat Folosind Urmatoarele Forme:la L-a,intr-o, Intr-un ,nea,ne-a,iau,i-au.
Scrie Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate: " As Vrea Sa Le Spun Copiilor" Cuvintele Subliniate Sunt: As, Sa, Le.
Care Este Functia Sintactică A Cuvântului "este", Din Structura: "Mihai Este Destept."?
La O Pisa De Teatru S-au Vandut Bilete La Pretul De 6 Lei Si respectiv 10 Lei . S-au Vandut 240 De Bilete Si S-au Incasat 2000 De Lei . Determinati Numarul Bile
O Galeata Plina Cu Apa Este Asezata Pe Un Cărucior.Atunci Când Tragem Brusc De Cărucior. Alegeti Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect: a) Suprafata Apei Ră
Cum Se Rezolva Asta : Dupa O Reducere De 10 % Pretul Unui Obiect A Devenit 54 Lei . Pretul Initial Era...?
Vreau Si Eu O Fraza Alcatuita Din Doua Propozutii In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Subiectiva Intrododusaa Prin Pronumele Relativ Compus "ceea Ce"