RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-10-2019
Matematică
a fost răspuns
Calculati : (-20)+(+10)=
Răspuns :
Ediedi23
Ediedi23
16-10-2019
Explicație pas cu pas:
(-20)+(+10)=-20+10=-10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati De Ce In Enunturile Urmatoare Predicatul Trebuie Sa Fie La Singular. Identificati Partile De Propozitie Coordonate Prin Conjunctiile Date: Nici
Dezvolta Propozitia Simpla De Mai Jos,adăugant Trei Parti Secundare De Propozitie. Pasarile Ciripesc." va Roggg!
După O Reducere Cu 20% O Carte Costă 96 De Lei. Determinați Prețul Cărții Înainte de Reducere
Fie Functia F(x)=2x^2-4x+c. Determinati Calorile Reale Ale Lui C, Pentru Care Valoarea Minima A Functiei F Este Egala Cu 3
2 Argumente Ca Opera BUDULEA TAICHII De I Slavici Este O Nuvela
Analizati Subiectele Din Textul Urmator: Bunica A Implinit Azi 80 De Ani.Am Vrut S-o Felicitam Si Ea S-a Bucurat Cand S-a Vazut Inconjurata De Intreaga Familie.
Determinati Numerele Reale Pozitive A B C Stiind Ca Media Geometrica A Numerelor A Si B Este 3√2 ,media Geometrica A Numerelor B Si C Este 6 , Iar Media Geometr
Cine Imi Spune Si Mie Diferenta La Coropişniţe Intre Femela Si Mascul?]
Identificati Complementele Directe Si Indirecte Din Urmatoarele Enunturi.Aratati Prin Ce Parte De Vorbire Se Exprima. Pe Doi I-am Cunoscutanul Trecut. Pe Al Tre
Stabiliti Valoarea De Adevar A Urmatoarelor Propozitii p: ,,[x]+[y]=[x+y], Pentru Orice X,y∈R'', Unde [a] Reprezinta Partea Intreaga A Numarului Real A . La Ras