RO Study
👤
Anacatalinamat
Anacatalinamat
25-02-2015
Matematică
a fost răspuns
calculeaza:4×(9-6)+6×(42÷7×0)=?
Răspuns :
Mamaruta30
Mamaruta30
25-02-2015
4x3+6x0=12+0=12 este ok? Te rog sa imi spui
Answer Link
Miha1107
Miha1107
25-02-2015
4 x3+6 x(6x 0)=
12+6x0=12+0=12
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Unitatea De Masura A Electricitatii?
·Gasiti Un Cuvant Cu Inteles Asemanator Pentru ''murga''.Cuvantul Este Insotit De ''brazda'' .Astept Un Raspuns Pana Maine... :)
As Vrea Si Eu O Compunere Cu Titlul 'Noroc Si Ghinion'
Va Rog Mult Ajutati`ma Vreau Sa Ma Schimb, Sa Devin O Alta Persoana...sunt Unii Care Ma Numesc Iar Eu Nu Pot Sa Par Ca O Fata Dar Rid Iar Ei Tot Continua Sa Ma
Imi Alcatuiti Va Rog Cate O Propozitie Cu Cazurile: Nominativ Acuzativ Genitiv Dativ Vocativ?
O Propozitie An Care Cuvantul Reportersa Aiba F.S. (functie Sintactica)de Nume Predicativ. Va Rog Mult Datimi Un Raspuns <<<rapid>>>
Cum Se Traduce Exact Si Cat Mai Corect Acesta Propozitie Din Romana In EnglezaAm Nevoie De Ea Pentru O Tema"Strict Interzis Persoanelor Care Sufera De Probleme
Calculeaza Masa Apei Care Se Formeaza La Arderea Completa A Gazului Natural CH4 Cu Volumul 100 L.Ce Volum De Oxigen Se Consuma?
In Cuv.axa,litera X Indeplineste Rolul Unei Axe De Simetrie.scrie 5 Cuv.in Care Sa Regasiti Aceeasi Proprietate.repedeeeeeee! Va Rog!
Alcatuiti Cinci Fraze In Care Propozitile Subordonate Circumstantiale De Loc Sa Fie introduse Prin Adverbe Relative