RO Study
👤
Daniela200891
Daniela200891
15-10-2019
Limba română
a fost răspuns
va roggg ajutatimă e urgettt
Răspuns :
Bologadenisa0
Bologadenisa0
15-10-2019
Răspuns:
Explicație:
1.era
2.arta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizati O Compunere De 25 Randuri Cu Titlul "Placerea De A Cãlãtori " Va Rog Ajutatima Azi Imi Trebuie
Catul Impartirii A Doua Numere Naturale Este Un Sfert Din Impartitor Iar Restul Este Un Sfert Din Cat. Suma Restului Cu Catul Si Cu Impartitorul Este 1995. Afla
Numarul 2,3(6) Transformat In Fractie Ordinara Ireductibila Este Egal Cu...
Un Cub Din Fier,cu Volumul De 1dm Cub,este Suspendat De Un Resort Cu Constanta Elastica K=600N/m.Aflati Cu Cat Se Modifica Alungirea Acestui Resort,daca Se Inlo
In Tr Iunghiul Dreptunghic ABC ,m(A) =90 Grade, AD Perpendicular Pe BC, D Apartine Lui (BC). Se Dau BD =24 Cm Si BD= 2 (supra) 3 BC. Lungimea Inaltimii AD Est
Ajutor!!!1)intr-un Trunchi De Piramida Triunghiulara ,latura Bazei Mari Este De 12 Cm ,latura Bazei Mici 8 Cm Si Inaltimea-2 Cm:@)apotema Triunchiului Si muchi
Salut! Am O Sora Mai Mica In Clasa IV-a Si Nu Stie O Problema De Matematica. Eu I-o Explic, Dar Nu Intelege. Va Rog Sa O Rezolvati In Cel Mai Simplu Mod Posibil
Comenteaza In 7-10 Randuri Portretul Craiului Din Calin File Din Poveste De Mihai Eminescu. URGENT VA ROG !!!!!
Ce Masa De Aur Se Intrebuinteaza Pentru Aurirea A Sase Obiecte, Stiind Ca Suprafata Unui Obiect Este De 1, 62 Dm2, Iar Grosimea Stratului De Aur Este H=0,005mm?
Propozitie Cu Cuvantul Hāu