RO Study
👤
Mariciuccosmin40
Mariciuccosmin40
15-10-2019
Matematică
a fost răspuns
ultima cifra a nr 3^2017
Răspuns :
Visatorul69
Visatorul69
18-10-2019
Răspuns:
U(3)²⁰¹⁷=U(3)⁷=7
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compuneti O Poezie Folosind Propozitii Circumstantiale De Cauza Ca In Urmatorul Mode: Ghiocelul E Alb , Pentru Ca E Inocent .Cerul E Albastru, Pentru Ca E Visat
Cine Imi Poate Scrie O Scurta Prezentare A Lui Samson Si A Lui Samurache In Care Sa Folosim Adverbe La Diferite Grade De Comparatie Pentru A Descrie Comparativ
Daca Un Paralelogram Are Aria Egala Cu 36√2² , Iar Lungimile Diagonalelor Sale Sunt Egale Cu 16 Cm Si Respectiv 9cm , Atunci Masura Unghiului Obtuz Dintre Diago
Produsul A Doua Numere Este 36.Daca Se Mareste Primul Numar Cu 7,produsul Devine 99.Aflati Numerele
Un Calator Si-a Programat Sa Parcurga Un Drum In 4 ZileIn Prima Zi Merge O Distanta De 4 Ori Mai Mica Decat Drumul,a Doua Zi Merge O Distanta De 3 Ori Mai Mica
Simplificati Raportul : [tex] \frac{x(la Puterea 3)-x(la Puterea2)}{x(la Puterea 2)-1} [/tex]
Un Depozit Trimite La 3 Magazine 354 De Jucarii . Dupa Ce Fiecare Magazin Vinde Acelasi Numar De Jucarii , La Primul Raman 36 , La Al Doilea 39 , Iar La Al Trei
Aceasta Problema Este Destul De Usoara Doar Ca Eu Am Trecut De Ceva Timp De Ele Si Nu Mai Stiu Cum Se Rezolva O Persoana A Cheltuit Pe Un Obiect 1/4 Din Banii
Daca Un Paralelogram Are Aria Egala Cu 36√2² , Iar Lungimile Diagonalelor Sale Sunt Egale Cu 16 Cm Si Respectiv 9cm , Atunci Masura Unghiului Obtuz Dintre Diago
Am Nevoie Sa Ma Ajutati La Tema De Vacanta.Compune Un Text (nu Conteaza Daca E Scurt Sau Lung) Despre Paste. Va Rog Ajutooooooor!!!!!!!!!