RO Study
👤
Bianca788
Bianca788
14-10-2019
Matematică
a fost răspuns
pls ajutati ma dau coroana si mulțumesc
Răspuns :
Quizschool
Quizschool
14-10-2019
Suma celor 3 numere inlocuite cu a,b,c este D)23
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Te Pregatesti De Plecare In Excursie La Munte.Scrie Comunicări Respectând Cerințele Din Tabel.Cerințele Sunt:Cere O Părere Doamnei Învățătoare,Formulează O Cere
Elevii Se Joaca In Curtea Solii. Diferenta Dintre Numarul Celor Care Sar Coarda Si Al Celor Care Alearga Este 36, Iar Catul Este 5. Cati Elevi Sar Coarda? Cati
În Exerciţiul A + A + A = 6666 Valoarea Lui "a,, Este ..................................... În Exerciţiul A + A +a = 12000 ,,a" Este Un Număr Format Doar Din S
Calculați Latura Unui Cub Cu Volumul De : 27 Cm La Puterea A 3 ; 64 M La Puterea A 3 ; 125 Mm La Puterea 3.
3 Reguli Prin Care Putem Proteja Natura.
Are Fratele Meu Doua Probleme Si Nu Stiu Cum Sa-l Ajut. Sper Sa Ma Ajutati Voi.
Marind Lungimea Laturii Unui Patrat ,perimetrul Acestuia Se Mareste Cu 24 Cm .Afla Cu Cat Sa Marit Lungimea Laturii Patratului .
O Compunere Sau Descriere Cu Titlu Camera Mea Și Una Cu Pădurea În Prag De Primăvară
Vă Rog Să Mă Ajutați Cu Un Text Cu Titlul ,, Să Mâncăm Sănătos"vă Rog Am Nevoie Urgentsă Nu Fie De Pe Net
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 54 Cm.Aflati Dimensiunile Dreptunghiului Si Aria Acestuia Stiind Ca Lungimea Dreptunghiului Este Egala Cu Dublul Laturii