RO Study
👤
Schiopescaxy
Schiopescaxy
14-10-2019
Matematică
a fost răspuns
8,9,10,11 va rog rapid dau coroana
Răspuns :
Mariantrofin
Mariantrofin
14-10-2019
Răspuns:
scuzeeeee.hhhjfgbjdjfkgh
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Doru Are Jumatate Din Bomboanele Mele Si Maria Are Un Sfert Eu Am Am Cat Au Ei La Un Loc Cate Bomboane Are Fiecare?cate Bomboane Au Toti Copii In Total?ft
Sugestii De Nume Monologuri, Care Le Gasesc Pe Net Lungi Complicate Si Grele, Am Nevoie Pentru Admiterea Liceului Dinu Lipatti Bucuresti ,merci Mult :**
Daca A+b+c=15 Si X=2, Calculaţi Expresiile:a) 2a+2b+2c+10x=b) 13x+5a+5b+5c.
Aflati Termenul General Al Sirului [tex](a _{n}) _{n \geq 1}pentru Care : \frac{1}{a _{1} }+ \frac{1}{1/a2}+ \frac{1}{2/a_{3} }. . .+ \frac{1}{(n-1)/a _{n} }
5c+6p=28 Lei3c+6c=24lei X?5 C+6 P=28 Lei?c+?p=? Lei ?c+?p=?lei etcexemplu ;5c+
Dupa Calcinarea Indelungata A Unei Probe De Cupru Pur, Masa Finala A Amestecului Solid Este Mai Mare Cu O Optime Decat A Probei Initiale. Sa Se Calculeze:a) Pro
Imi Puteti Spune Ceva Despre Reflexele Conditionate?
(√3,24-8*√0,25):(0,01)rezolvare Completa!determinati Valorile Intregi Ale Lui X Pt. Care 12 Supra 3x+2 Este Nr. Intreg.
Aflati Termenul General Al Sirului [tex](a _{n}) _{n \geq 1}pentru Care : \frac{1}{a _{1} }+ \frac{1}{1/a2}+ \frac{1}{2/a_{3} }. . .+ \frac{1}{(n-1)/a _{n} }
Maria Are De 9 Ori Mai Multe Carti Decat Dan.Daca Maria Ii Da Lui Dan 30 De Carti,atunci Dan Ar Avea Cat Un Sfert Din Numarul Cartilor Mariei.Cate Carti Are Fi