RO Study
👤
Cristi7865
Cristi7865
13-10-2019
Matematică
a fost răspuns
b) {1,3,5,7,9} \ {1,2,3,4,5,6,7,8,9}
Răspuns :
Dragosghilea30
Dragosghilea30
13-10-2019
Răspuns:
Mulțimea vida (cred), adică un 0 taiat
Answer Link
Mariaqwx
Mariaqwx
13-10-2019
Mulțimea vida adica ce este in prima mulțime este și in a doua deci este mulțime vida (Un o taiat)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog UrgentDau Coroana
O Situație De Acest Fel (un Copil Îl Ajută Pe Altul) Se Poate Întâmpla În Realitatea De Astăzi Atunci Când .…................. Am Aflat Ceva Asemănător La Ştiri
SUBIECTUL 3 Unghiurile A₁, A₂, A3 Și A4 Sunt Unghiuri Adiacente În Jurul Unui Punct A. Știind Că Măsurile Lor Exprimate În Grade Sunt Egale Cu 3″ + 3a, 3″+1 +
JOC Precizează, În Casetă, Câte Substantive Sunt În Versurile Date. ,,A Nins. În Soare Codrul Cu Trunchiuri De Cărbune Întinde Umbre-albastre Pe Proaspătul Omăt
2. Găsește Cuvinte Cu Inteles Asemănător Pentru: Curios.. I-a Intrebat Drum.......... 3. Găsește Vremea In Apropierea- Să Salveze
Salut! Imi Traduceti Va Rog Cele 4 Paragrafe. Dau Coroana
4. John Ferris Nu A Mers Cu Valentin La Teatrul De Păpuşi Pentru Că: a. Au Stabilit Să Meargă În Altă Seară. b. Era La Distanţă De Parcul Tuileries. îl Plictise
Scrie Un Text Coerent De O Pagină Utilizând Verbe Nepersonale Cu Titlul Doar Făcând O Pasiune Din Citit Ai De Cunoscut Atâtea Lumi Necunoscute.va Rog Frumos
În Ce An A Murit Grigore Vieru
Îmi Puteți Zice Repede Rezultatul Va Rog Mult 4 Întregi:6/5 , 6 Întregi:4/5