RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-10-2019
Matematică
a fost răspuns
ti-am dat tema
te- am văzut
v - am ajutat
Răspuns :
Mariagunnarsen
Mariagunnarsen
12-10-2019
Bravo, sper ca te-am ajutat mult:))))))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Numerelor A Și B Este 129 ,iarcdiferența Lor Este 41 .Află Valoarea Fiecărui Număr.
Scrie Cu Litere Numerele 470,756,508
2 Completează Următoarele Enunțuri Cu Informații Din Text A Motanul Are Blana De Culoare Puncte Puncte Puncte B Dimineață Motan Nu Este Lansat Să Iasă Afară De
Cine Îmi Poate Analiza Aceste Cuvinte : Telefonul , Banca ,băiatului , Stătea ,fereastra , Sunase ,ora ,istorie, Băiatul ,răspunsese ,știa, Gestul,putea,supără,
XIV.4.174 Un Dreptunghi Are Perimetrul Egal Cu 240 Cm. Află Lungimea Dreptun-ghiului, Ştiind Că Lățimea Este Sfertul Numărului 80.
9. Scrie Un Enunţ În Care Să Explici Rolul Repetiţiei Din Primul Vers Al Poeziei. (6 Puncte) (6 Puncte)"o Ramai,ramai La Minete Iubesc Atat De Mult Ale Tale Dor
1. Explică Prezenţa Steagurilor Germaniei Şi Al Japoniei Lângă Cel ItalianCare Crezi Că Este Semnificaţia?2. Pe Baza Informaţiilor Cronologice Din Textul Lecţie
3. Dacă BD= 2 Cm Şi DC= 8 Cm, Aplicând Teorema Înălţimii Obținem AD=.4. Dacă AD=6 Cm Şi BD-4 Cm, Aplicând Teorema Înălţimii, Obţinem DC=5. Dacă AB=4√5 Cm Şi BD-
Desenați De La Punct O Dreptă, Semidreaptă,plan,semiplan,segment De Dreaptă.
In Coloana A Sunt Enumerate Secole In Care S Au Desfasurat Evenimebte Istorice Iar In Coloana B