👤

PLS! DAU COROANA+ INIMA+ 5 STELE! O compunere in care sa explicam afirmatia " Un cititor traiezte 1000 de vieti inainte de-a muri". Va rog!

Răspuns :

Răspuns:

Când omul citeşte, el trăieşte viața personajului din carte. Dacă el citeşte 10 cărți cu plăcere va avea 10 vieți înainte de moarte. Dar dacă nu le citeşte de plăcere nu-şi va imagina ce se întâmplă. Cărțile sunt frumoase din punctul de vedere celor ce le place să citească. 1000 de cărți citite înseamnă 1000 de vieți trăite înainte de oameni, deoarece cititorii întră în pielea personajului şi simt emoțile pe care i le transmite cartea.

Oamenii au nevoie de cărți!

Sper că te-am ajutat!

Răspuns:

Citind o carte, e ca si cand ai călători în altă lume, în alt univers, trăiești în alte dimensiuni și ,cel mai important, iti creezi propria poveste, imaginatie. Asa este,un cititor, are o lume proprie, cu imaginatie bogata. Citind, pot călători și trăi, cât o mie de vieți. Fiecare roman citit, imi ofera o altă experiență . Pot călători acolo unde scriitorul a dorit să ajung . Cu cat mai multe cărți citite, cu atât simt ca am trait atât de multe vieți, ca am locuit si văzut, atât de multe locuri , ca am pășit în casele si sufletele fiecarui personaj . A citi, inseamna a trăi în mii de feluri si locuri. Viața însăși, este o carte , o poveste . Însă, atunci cand citești roman cu roman, constati ca ai vazut mii de locuri, constati ca ai cunoscut mii de oameni, constati ca ai trait o mie de vieți.