👤
Andy121
a fost răspuns

OFER 70 PUNCTE!!!
sCRIE O COMPUNERE,DE 8-10 RANDURI IN CARE SA DESCRII UN COLT DIN NATURA SURPRINS IN ANOTIMPUL PE CARE il parcurgem.(primavara-vara)
Foloseste cat mai multe adjectie.Nu uita ca acestea pot avea rol de epitete!

Răspuns :

Ma plimb agale prin padurea ,odata deasa si frumoasa.A venit toamna si padurea a inceput sa-si lepede frunza galbena si ruginie.Podoaba zdrentuita a codrului asterne usor covor multicolor.Copacii unii golasi isi pleaca crengile intunecate la pamant.Toata atmosfera din padure regreta jalnic plecarea toamnei ,fiecare copac suspina lin la gandul ca iarna geroasa va veni in curand.Dar acum stau si ma bucur de acest tablou mirific,unic si de o frumusete coplesitoare.Toamna a vopsit frunzele copacilor desenand un tablou inedit.
Frumusetea este raiul pamintesc al naturii si lumii!Ea vegheaza obstacolele si inmiresmeaza viata!Era sfirsit de primavara!Afara soarele lumina puternic si vioi!Eu si prietena mea am ales sa mergem in livada bunicilor pentru a ne odihni sub umbra copacilor inalti de stejari!Acolo am descoperit o priveliste coplesitoare si minunata.Florile colorate se numarau pe aleea din fata copacilor,insectele zburau si se jucau cu petalele florilor de la copacii ce se pregateau de mugurasi.Vintul adiea usor.A fost o clipa minunata,a fost,a trecut si a ramas numai amintirea data de acel amurg!