RO Study
👤
Micupompa
Micupompa
10-10-2019
Engleza
a fost răspuns
ba daca puteti toata pagina va rog
Răspuns :
Beebeeeeeee
Beebeeeeeee
10-10-2019
1) a) I need to MAKE my bed.
b) I need to REPLACE the lamp .
c) I need to PAINT my walls
d) I need to TIDY UP my room
e) I need to VACUUM all my room
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transforma Primele Patru Replici Ale Textului Citat Din Vorbire Directă În Vorbire Indirectă Textul Este Legenda Bradului
Scrieti Valorile Morfologice Ale Urmatoarelor Cuvinte Din Urmatoare Structura: ,, Gasi Urma Plină..."
Analizati Partile Scundare Adaugate: Elevul Citeste | Un Roman Politist. Mihai Canta | La Doua Instrumente. Soarele Straluceste | Vesel
Heidi Fetița Munților Întrebarea Adjectivului Care Exprimă Însușirile Caprele Băbuță
În Triunghiul ABC Dreptunghic Cu M (<A)=90° Avem AB=12cm Si M (<B)=60° . Determinați Lungimea Laturii [BC].Coroana !!!
Va Rog Frumos Sa Imi Explicati Si Mie Cum Se Egaleaza Reactiile Redox.. Adica Stiu Etapele Dar Nu Inteleg Cum Egalez..vaa Rog Mult,nu Inteleg... De Ex : 2KMnO4
Un Zid De Caramida Are Lungimea 3 M, Latimea 30 Cm Si Inaltimea 27 Dm. Cate Caramizi Sunt Necesare, Daca O Caramida Are Dimensiunile 30 Cm, 15 Cm Si 20 Dm
Îmi Puteți Explica Va Rog Cum Se Face Imaginea Funcției:f(x)=x+1/x^2+2??
(4-radical 3)tot La 2
Determinati Un Numar Intreg , Stiind Ca Daca Il Inmultim Cu 5 Obtinem Acelasi Rezultat Ca Si Atunci Cand Il Adunam Cu -40Va Rog Ajutați-mă! Va Dau Coroana ! :)