👤
a fost răspuns

untext creativ cu o pasare in copac sio o csuta

Răspuns :

Răspuns:

Într-o zi de marti eu si prietena mea , Crina ne jucam in curtea școlii. Fiind pauza mare aveam voie sa ne plimbam prin toata curtea școlii, care cuprindea si terenul de sport .

Pe bancuta de langa sala de sport , Crina zărește o păsărică ranita. Alergam rapid sa vedem spre pasarica care nu mai putea sa se mistw. O luam , ne strecuam cu ea in clasa si cautam diferite materiale pentru a ii pansa piciorul. Dupa ce păsărica isi revine , ne gandim ca ii trebuie si o casuta in care sa locuiasca . Am gasit pe banca colegului nostru un set de acuarele si langa o bucatica de lemn pe care trebuia sa o foloseasca la activitatea de la ora 12. Incepem sa lipim bucata de lemn cu o alta bucata gasita la colega noastra pe banca , pictam casuta si ne strecuram din nou afara pentru a aseza casuta intr-un loc bun . Stiind ca langa sala de sport este un copac ne indreptam rapid spre el si asezam casuta pe o ramura de copac.

Profesoara a fost foarte bucuroasă că am facut un gest bun, chiar dacă folosiseram materialele necesare activitatii !

Explicație: