RO Study
👤
Andrei7550
Andrei7550
09-10-2019
Matematică
a fost răspuns
Help❤ Am nevoie urgentaaaa.
Răspuns :
Cristina200819
Cristina200819
09-10-2019
Răspuns:
2*3*3 gata la 2.,3 ??????????????
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Vedem Cine A Fost Desptept In Clasa 1 . Cine A Scris Luceafarrul? :)))
Fie Un Triunghi Isoscel ΔABC Is M Miljocul Bazei [BC].Demonstrati Ca (AM Este Bisectoarea Unghiului <A
Va Rog Mult Ajutati.ma E Urgent.. pronumele Negative Nimeni Si Nimic Se Pot Substantiviza. Citeste Exemplele De mai Jos Si Explica Prin Ce Procedee Au Devenit
Scrie Scurte Enunturi In Care Sa Articulezi Nehotarat Substantivele Date,la Cazul Cerut In Paranteaza:prieten(D),musafiri(G),oaspete(Ac),invatatoare(N)
Demonstrati Ca ''Manastirea Argesului'' este O Balada Populara.
Analizeaza Morfologic Si Sintactic Adjectivele Pronominale Din Urmatoarele Enunturi:L-am Intrebat Ce Care Citeste.Mi-a Spus Carui Prieten Ii Datoreaza Alegerea
Buna Am Nevoie De Ajutor La Problema Asta :Aratati Ca Urmatoarele Numere Nu Sunt Patrate Perfecte :a) 111 111 111 111b) 987654
Hai Ma Va Rog Eu Ajutati-ma.. La Aceasta Problema... Intr-un Trapez Isoscel ABCD , AB || CD ,
Determinați Elementele Mulțimilor:A= {x∈ℕ|[tex]3^{x} [/tex]≤100};Îmi Puteți Spune Cum Ați Rezolvat-o? :o3
Suma A 3 Nr Este 607.Daca Adunam ,pe Rand,fiecare Din Aceste 3 Nr Cu Aacelasi Nr ,obtin 435,147 Si Respectiv 55.Care Sunt Cele 3 Nr?