RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-10-2019
Franceza
a fost răspuns
Am nevoie urgent de 2,3,4 va rog frumos
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-10-2019
2. de l’eau; du
des; du
du; de la
du; de la
du; des
3. viande
fruits
oignon
creme
the
ail
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Trapezul Dreptunghic ABCD Cu AB||CD , CD<AB, Unghiul A= Unghiul D=90⁰ Si AC Perpendicular Pe BC, Se Cunosc AD=4V2 Cm Si BC=4V6 Cm. Calculati:a)lungimile B
Propozitiile 1, 6, 9, 10 Va Rog!!
Bunica Ia 24 De Nuci Din Primul Coș Și Le Mută În Al Doilea Acum În Primul Coș Mai Sunt 36 De Nuci Iar În Al Doilea Sunt 62 Câte Nuci Au Fost La Început În Fiec
Ce Reprezinta Globul Geografic Si Harta?Pentru Ce Sunt Necesare Aceste Reprezentari
Scrie, Pe Spațiul Dat, Răspunsul Tău. Explică Răspunsul Tău. Crezi Că Piticul A Reușit Să Le Spună Copiilor O Poveste? De Ce?
E Ora 9.30 Daca Trec 330 De Minute Cat E Ceasu??
Am Nevoie S Îmi Spuneți Cel Puțin Doua Mancaruri Tradiționale Românești , Dau Coroana
Sa Se Calculeze Randamentul Unui Motor Cu Puterea De 2200W, Știind Ca El Este Introdus Într-un Circuit De 100 V Și Ca Folosește Un Curent De 25 A.
Completează Enunțurile De Mai Jos, Astfel Încât Sa Obții Proverbe In Care Sa Apăra Diferite Forme Pron.
3. Lucraţi În Perechi. Citiţi Cu Atenţie Textul. Spuneţi-vă Părerea Despre Situația Prezentată În Text. "Era Un Copil Obişnuit. Primea Deseori