RO Study
👤
Corneaaurelia35
Corneaaurelia35
08-10-2019
Matematică
a fost răspuns
ce sunt semnele de relație ???
Răspuns :
Anamariax991
Anamariax991
08-10-2019
elementele de relație sunt pronumele relative, conjuncțiile subordonatoare și conjuncțiile coordonatoare și virgula dacă este realizat prin raport cu juxtapunere !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Povestiți Pe Scurt Întâmplările Amintiri Din Copilărie Partea 1 Va Rog Ajutați Mă!!!
Va Rog, Continuati-mi Problema:Intr-o Librarie Sunt 190 De Carti Cu Povesti Si 100 De Carti De Colorat .In A Doua Saptamana S-au Vandut Cu 70 Mai Putine Carti C
La Un Joc,elevii S-au Asezat Pe 4 Randuri .Stînd Ca Pe Fiecare Sens Sunt 3 Băieți Și 4 Fete, Afla Cati Elevi Sunt .Rezolva Problema In Doua Moduri .Scrie,pentru
Ordonati Crescatoru Numerele Pare Si Descrescatoru Numerel Impare: 5279,8789,4002,9808,560,1270,1679,5647,3003,5609
Am Nevoie Urgenta!!dau Coroana!!!!!!!
Numiti Cel Puțin 5 Avantaje Ale Omului Atunci Când Dispune De Bani Si Cel Puțin 5 Dezavantaje Ale Acestuia Cand Dispune De Partea Materială.
Determinați Valorile Lui X Pt Care (13x,5)=1
5. Construieşte Un Enunţ În Care Cuvântul Şcoală Să Aibă Functia Sintactică De Atribut.
Alcătuiește Propoziții Folosind Părțile De Vorbire Ce Denumesc O Ființă O Însușire O Acțiune Un Lucru
Alcatuiti Un Text In Care Sa Formulati Indemnuri Pentru Un Prieten ( Folosind Cat Mai Multe Verbe La Participiu ) De 8-10 Randuri PLS , DAU COROANA