RO Study
👤
Hostiucflavius123
Hostiucflavius123
08-10-2019
Franceza
a fost răspuns
traducere in romana
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-10-2019
Răspuns:
C
e
a
n
u
m
e
s
a
t
r
a
d
u
c
i
t
r
e
b
u
i
e
c
u
v
i
n
t
e
l
e
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculați Masa Soluției De Acid,de Concentrație 20%,care Trebuie Adăugată Peste 26g Soluție,a Aceluiași Acid,de Concentrație 30%,pentru A Obține O...
Ce Consecinte Are Efecutarea Unui Dublu Click Stanga Pe Pictograma Unui Program? a)selecteaza Obiectul; b)lanseaza In Executie Programul c)permite Deplasarea Ob
Spuneti-mi Va Rog, Sunt Praf La Matematica.Ms!
Sens Asemanator Pentru Cuvintele Răcoroasă, Anevoios, Cărare, Tumbe, Provizii, Se Terminaseră, Avânt, Morman
Scrieti Cel Mai Mic Nr Nat Nenul Deferit De 1 Care Este In Acelasi Timp Cub Perfect Și Pătrat Perfect .Primiti 10 Puncte !!
Alege Forma Verbala Potrivita In Enunturile De Mai Jos.a)Casa Bunicilor Mei A Fost\era Asezata Pe Un Deal,langa O Padure.b)Eu Mi_am Schimbat\imi Schimbam Comple
B) Completează Enunțurile De Mai Jos Cu Exemple Din Viața Ta. îndoielile Bucuriile Uimirile Supararile Fac Parte Din Viața Noastră.Mi-am Exprimat Îndoiala Față
1 .Se Adauga 2000 G Apa Peste 5000 G Solutie De Concentrație 40% . Aflati Concentratia Procentuala A Solutiei Obtinute. .2 .Din 800 G Solutie De Concentrație 2
În Ce An Sa Nascut Cleopatra. Ajutatima Sunt Disperata !!
Trei Propozitii Exclamative Despre Anotimpul Toamna