RO Study
👤
Gtoderashco
Gtoderashco
08-10-2019
Matematică
a fost răspuns
Dacă micșorez cu z numărul 12 obțin 8
Răspuns :
Andrtmb
Andrtmb
08-10-2019
Răspuns:
z=4
Explicație pas cu pas:
12-z=8
z=12-8
Answer Link
Lightman
Lightman
08-10-2019
12 - z = 8
z = 12 - 8
z = 4
Succes :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Cuvantul „incretiturile'' Se Afla Un Prefix?
Rezolvati Complet : 1. a). 3700 Secunde =...... Ore ......min.....s b). 0,101 Dam +287 Cm +30,3 Dm = ......m c).0,564 Kg = 2,5 Hg + 1300 Dg =......g 2. a). Afla
Buna ! Am Nevoie De Ajutor . Am Scris Cateva Versuri Si Am Nevoie De O Continuare . ,, În Livada Curtii Mele Creste Mărul Fermecat Căci De Cand Eram Micuta Ma
Heii.....va Rog Frumos Sa Ma Ajutati La Ex 1 Este Dintr.un Caiet De Vacanta La Istorie.......va Rogg Mult Dau Coroana
Toti Copiii Au Unde Se Juca . Este Propozitie Subordonata Completiva Directe ? Asta Am Scris La Examen Ex 6 Sub 2 .
Hei , Cei Care Ati Dat EVALUAREA NATIONALA Ce Ati Pus La Cuvantul Case ...ce Functie Sintactica Are ?
Intr-o Clasa De 25 De Elevi,5 Elevi Nu Cunosc Limba Engleza,6 Nu Cunosc Franceza,7 Nu Cunosc Germana,iar 4 Nu Cunosc Spaniola.Cati Elevi Cunosc Toate Limbile???
50 De Puncte Si Coroană
Strandul Are Un Bazin De Copii Circular Cu Diametrul De 30 M. Calculati Suprafata Bazinului. Va Rog Am Nevoie Urgent
1. Gaseste Cateva Materii Prime Folosite In Bucatarie Si Cateva Materii Prelucrate Folosite In Bucatarie. 2.Bucatarul Regelui Vrea Sa Separe Dintr-un Vas De 15