👤

Redacteaza o compunere de 8-15 randuri, o scurta naratiune in care sa relatezi o intamplare imaginara sau reala , petrecuta in timpul unei zile de vara .

Va Rog Este Urgent! [dau 15 puncte]

Răspuns :

Era o zi calduroasa de vara. Impreuna cu colegii mei am hotarat sa mergem la mare in Constanta. Ne-am facut bagajele si  am plecat spre locul mult dorit.Cand am ajuns acolo ne- am instalat corturile pe plaja si am mers sa innotam. In larg,un animal ciudat ne-a atras atentia. Ce sa fie oare? Ne-am apropiat mai bine  si am observat un delfin intepenit intr-o stanca.Am mers sa-l salvam ,dar valurile uriase ne ingreunau situatia. Dupa un chin de cateva minute, am reusit sa-l salvam.La final,delfinul ne-a multumit facandu-ne cateva acrobatii care au incantat toate privirile din jur. Sper sa fie buna! :)
Aceasta compunere am avut o si eu ieri la simulare, la romana. Sper sa te ajute...
                                        Un concurs de stafeta
Este duminica dupa-amiaza si impreuna cu cativa prieteni am mers la strandul din orasul nostru. Aici se organiza un concurs de stafeta...bineinteles inotant. Impreuna cu cea mai buna prietena a mea ne am decis sa ne inscriem.  Echipa care scotea cel mai scurt timp castiga. Cand a venit randul meu si al coechipierei mele, imi era putin cam frica pentru ca nu mai inotasem de ceva timp. Dar la sfarsit, mare ne a fost mirasea cand am aflat ca am scos cel mai scurt timp. 
Din acea zi am invatat ca mereu trebuie sa am incredere in mine si in abilitatule mele.