RO Study
👤
Bibi1322
Bibi1322
06-10-2019
Matematică
a fost răspuns
Va dau și coroana+90 de puncte
Răspuns :
102533
102533
06-10-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolva Operatia Urmatoare 1 540+ = 1 540 -
Va Rog Imi Spuneti Si Mie Expresii Frumoase Din Orice Lectura/opera De Mihail Sadoveanu. P. S. Sa Scrieti Si Numele Lrcturii/operei.
A) Adauga La Catul Numerelor 96 Si 3 Cel Mai Mare Nr Scris Cu Trei Cifre Distincte b) Mareste Cu 82 Nr De 4 Ori Mai Mic Decat 72 c) Cu Cat Este Mai Mic Catul Nr
In Fiecare Din Cazurile Urmatoare Verificati Daca Triunghiul ABC Este Dreptunghic Si In Caz Afirmativ , Precizati Uuunghiul Drept a) AB=7 , BC=25 , AC=24 b) AB=
Daca A,b,c Sunt Numere Asfel Incat : Axb= 0,06 ; BXc = 0, 12 Si CXa = 0,08 ; Calculati Suma A+b+c. Va Rog Ajutati-ma !
In Trei Cutii Se Afla Acelasi Numar De Creioane.Daca Din Fiecare Cutie Scoatem Cate 6 Creioane, Atunci In Toate Cutiile La Un Loc Raman Atatea Creioane Cate Era
Vreau Si Eu Un Model De Profesiograma !!! Nu Stiu Ce Inseamna ...si Imi Trebuie Pana Luni>>va Rog!!!! Dau 50 P
Calculati Aria Triunghiului ABC Daca; b) AB=6cm ; AC=10cm Si M(unghiului A)=30 Grade c) AB=5 Cm ;AC=8 Cm Si BC=7 Cm
Cum Rezolv Si Eu Problemele Urmatoare Prin Metoda Figurativa : 1 . Mama,tata Si Corina Au Impreuna 90 De Ani. Mama Este De 3 Ori Mai In Varsta Decat Co
Pronumele " L " Are Forma Accentuata Sau Neaccentuta?