RO Study
👤
Borselena204
Borselena204
03-10-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă dau coroană
Răspuns :
Apopa200519
Apopa200519
08-10-2019
trebuie să am 20 de caractere si de aia scriu asta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indentificati In Structura Celor Doua Strofe Trei Fig De Stil: In Gradina-n Care Scriu, Cerne Aur Argintiu O Tapsie Ca De Jar Spanzurata-ntr-un Artar. Fl
Ajutati-ma E Urgent!!!!Trebuie Sa Scriu 10 Reguli De Comportare In Clasa!!!
Mentionati Timpurile Verbelor : A) Inpingea B)sa Sorb C)beau D)ajunse Urgent Va Rog !!!
Va Rog Imi Puteti Spune Verbul A Trai La Trecut La Limba Rusa imi Trebuie Urgent
Folosind Aria Triunghiului Aratati Ca Un Triunghi Isoscel Are Doua Inaltimi Conguruiente , Iar Un Triunghi Echilateral Are Toate Inaltimile Conguruiente.
Simplificati Rapoartele: a)fractie A(x-2)/b(x-2) b)fractie 5a-10y/2a-4y c)fractie M-3n/m²-3mn d)fractie 3x+9/x²-9
Intr-o Cutie Sunt 36 Figuri Geometrice: Patrate Si Dreptunghiuri, Galbene Si Rosii. Dintre Acestea, 12 Sunt Dreptunghiuri, 16 Nu Sunt Rosii, Iar 13 Patrate Nu S
3. Un Autoturism A Parcurs Un Traseu În Două Zile. În Prima Zi Autoturismul A Parcurs 30% Din lungimea Traseului, Iar În A Doua Zi Autoturismul A Parcurs Restu
Un Biciclist A Parcurs Un Drum Astfel:in Prima Zi 10% Din Drum,in A Doua Zi 30% Din Drum Si In Atreia Zi Restul De 42 Km. Cati Km Avea Drumul?
Ce Sunt Marcile Lexico-gramaticale