RO Study
👤
Iuliaiulia189
Iuliaiulia189
02-10-2019
Matematică
a fost răspuns
7×(5a+3b)+8×(11a+4b)=?
Răspuns :
Amc6565
Amc6565
02-10-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
35a + 21b + 88a + 32b = 123a + 53b
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă P% =16 Supra O Suta, Atunci P Este Egal Cu: A) 100,b)16,c)116,d)84 Cu Explicație Va Rog
Alcatuieste Un Text Creativ In Care Personajul Principal Sa Fie Pinocchio Si Sa Treaca Printr-o Situatie Diferita De Cea Din Textul ,,Pinocchio'' Dupa Carlo Col
Cu Cat Trebuie Sa Amplific X+2 Supra X-3 Si X-3 Supra X+2??
Stiu Ca Nu Este Clara Dar Am Nevoie Urgent De Subiectele 1, 2 Si 3. Va Rog Din Suflet. Dau Coroana
Vreau Sa-mi Explice Cineva Cat De Bine Sa Poate ,,adverbul,,.Dau Coroana Pentru Raspunsul Complex.
Unghiurile AOB Si BOC Sunt Suplementare .Stiind Ca Unghiul AOB Este De Doua Ori Mai Mare Decât Unghiul BOC Și Cu 40 De Grade Mai Mica Decât Unghiul AOC ,calcula
Completează Enunturile. În Zona De Deal Poți Întâlni Păduri De......... Și Pășuni, La Deal Oamenii Cultiva Diferite Plante......,.......,..... Și Cresc...
Alcatuieste Si Scrie Cate O Propozitie In Care Sa Exprime :un Salut. Un Indemn. O Chemare. O Mirare .o Urare
Varsta Unei Sarbatorite Este Un Numar De Doua Cifre.Diferenta Cifrelor Numarului Este O Cifra Impara Asezata La Mijlocul Sirului Cifrelor Impare Chiar De Este C
Putin Ajutorla Ex 2 Si 3 Va Rog Mult