RO Study
👤
Adelin2714
Adelin2714
02-10-2019
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor dau coroană
Răspuns :
Avramaalexandra
Avramaalexandra
02-10-2019
Răspuns:
a) 3517+2726+1398 -10 000=2359
3157+2726+1398+2359=10 000
a doua nu stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 Citește Pagina De Jurnal Realizată De O Elevă Pe Parcursul Unui Proiect De Documentare În Zona Padina. Sunt Sigură Că Tabăra Aceasta A Fost Una Dintre Cele Ma
Jumătatea Numarului 4⁶ Este Numatul .... Vă Rog Dau Coroană
In Triunghiul ABC Cu Unghiul A 90 De Grade, Unghiul B 60 De Grade Fie (BE Bisectoarea Unghiului ABC, E Apartine AC Si ED Perpendicular Pe BC, D Apartine Lui BC.
St Fill In The Past Tense Forms Of The Verbs In Exercise 2: 1. She 2.1 Night. I 3. He Then He 4. Mary The Floor, Then She To Sleep. My Birthday Last So Many Pre
Un Magazin De Obiecte De Navigație A Vândut O Busolă, 96 De Hărți, Iar Binocluri Jumăta Numărul Hărților. Prețul Unei Busole Este 68 De Lei, Al Unei Hărți 100 D
4. A) Recunoaşte Organele Interne Şi Scrie Denumirea Lor. D Inimale Tamad Stamin Rinichit B)Precizează Rolul A Două Dintre Ele. 1. 2
Vă Rog Ajutați-mă !! Dau Coroana Ex 3 Vă Rog
2. Găsiți Câte Un Sinonim Pentru Cuvintele Din Textul De La Exercițiul 1: Cadră, A Fi Prins, Palid, Misterios.
Ajutor În Figura Alăturată Avem Reprezentate Pe Dreapta AB Punctele P Și Q Cu P Pe Segmentul AB Și Q În Afara segmentului AB Așa Încât = . Știind Că = 3 Cm Ș
Am Nevoie Urgent Cine Stie Italiana, Daca Ma Puteti Va Rog Frumos...multumesc Frumos Anticipat;)