RO Study
👤
Nucil
Nucil
02-10-2019
Matematică
a fost răspuns
Ordonează consecutiv numerele 53142 ajutați vă rog
Răspuns :
AlexandruDG
AlexandruDG
02-10-2019
Răspuns:1,2,3,4,5
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Mă Numesc Cătălina Vă Mulțumesc Pentru Cei Care Mă Ați Ajutat Și Dacă Vreți Să Mă Ajutați La Asta Cu Atâta Cred RămânAdelina Este Sora Mea Sunt Dai Pe Cont
În Vârfurile Unui Triunghi Se Scriu Cifrele 1, 2 Și 3. Scrieţi Apoi Celelalte Cifre Nenule În Baza 10, Câte Două Pe Fiecare Latură A Triunghiului, Astfel Încât
În Figura Alăturată, Cercul De Centru O Reprezintă Un Lac, Iar Segmentele AT ȘiAS Sunt Două Alei Care Pleacă De La Ghereta Administratorului (A) Către Douăponto
Determinati Valoarea Minima A Fiecăreia Dintreexpresiile:a) X2 + 2x + 2, X € R B) 9x2 - 6x -3,* ERc) (3x - 2)(3x + 4), * R.
Comparati X= 3⁵¹ Si Y= 5³⁴
Care Este Cel Mai Mare Si Care Este Cel Mai Mic Numar Natural De Trei Cifre, Care Se Imparte La 45?
Dau Coroana Si 20 De Puncte
5în Fiecare Situaţie Formează Cuvinte Cu Sens Opus, După Model.a) Ordine → Dez + Ordine = Dezordinec) Încuraja → Des + Încuraja = Descurajalega →împăduri → Des
Imagineazati Si Descrie Momentul In Care Goeleta Este Botezata De Voievod Si Apoi Lansata La Apa. URGENT!!!
Produsul A Doua Numere Naturale Este 102. Scrie Numerele. Cate Rezolvari Are Intrebarea?va Rog Sa Ma Ajutati!