RO Study
👤
Irinacarmen658
Irinacarmen658
30-09-2019
Istorie
a fost răspuns
In ce an a fost nascut isus hristos
Răspuns :
RedWolfyYT
RedWolfyYT
30-09-2019
Răspuns:
nu se cunoaste cu exactitate dar se spune ca sa nascut in anul 0-1
Answer Link
Baiatulsincer
Baiatulsincer
30-09-2019
Răspuns:
o fost născut în anul 0!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am O Tema La Matematica Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati !!!In Desenul De Mai Jos Este Reprezentat Un Loc De Joaca In Forma De Dreptunghi ABCD, Cu AD=20 M Si Diagona
Prin Incalzirea Intr-un Vas A Unui Amestec De CuO Si Carbune Masa Vasului Creste/scade. Justificati Alegerea Facuta.
Suma A Patru Numere Este 600.Daca Maresc Primul Numar Cu 28,pe Al Doilea Il Micsorez cu 20,pe Al Treilea Il Micsorez Cu 4, Iar Pe Al Patrulea Il Maresc Cu 4 ,ob
Daca 5a=6b, Calculati A/b./-este Linie De Fractie :)
Imi Puteti Explica Semnificatia Comparatiei: ''par Ca Mierea Arsa''..va Rog! :D
Fie A = √2 La puterea A Treia × √ 3 La Puterea A Cincea × √5 La Puterea A Saptea Si B = √2 La Puterea A Cincea × √3 La Puterea A Saptea × √5 LA Puterea A Noua.
Am Si Eu Nevoie De O Propozitie Cu Numeralul A Treia Care Sa Aiba Functie Sintactic De Atribut In Acuzativ!MA PUTETI AJUTA?
Formulati-va Opinia In Legatura Cu Scopul Calatoriei Vitoriei Lipan (aflarea Adevarului) In 15-25 De Randuri. Sau Macar 2-3 Argumente Care Sa Arate Asta.
Oji 2004 Clasa 6-a Problema 2... Problema 2. "Vânătoare" 100 puncte Vânătorul Şef Al Regelui Art
Stiind a+b=10 A-b=2, Cum Aflu Numerele Doar Prin Operatii De Adunare Si Scadere?