RO Study
👤
Denis1182
Denis1182
30-09-2019
Matematică
a fost răspuns
ajutați-mă este urgent dau coroană
Răspuns :
Adelinaiasmina10
Adelinaiasmina10
30-09-2019
Răspuns:78345-80.000
42807-40.000
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Un Circuit Serie, Format Dintr-o Bobină De Inductanța 95,5 MH Și Rezistența 16 Un Condensator De Capacitate 177 UF, Este Alimentat La O Rețea De Alimentare C
Suma A Trei Numere Este 100. Primul Este De 3 Ori Mai Mare Decât Al Doilea Si De 6 Ori Mai Mic Decat Al Treilea. Care Sunt Numarele.dau Coroana!!!
2 Diferența A Două Numere Este 40. Află Numerele, Ştiind Că Unul Este De 3 Ori Mai Mic Decât Celalalt
Aflați Valorile Parametrului Real A, Astfel Încât Funcția Definită De Fo Mula F(x) = (a - 6a - 27)x + 8 Să Fie Strict Descrescătoare Pe R.
1 Scrie Operaţiile De Înmulţire, Apoi Pe Cele De Împărţire Care Pot Fi Deduse Din Fiec B. C. A. Obs A. 3 So
A) Găseşte Adjectivele Din Text Care Exprimă Culorile Zăpezii. B) Scrie Și Tu Câte O Comparație Surprinzătoare: Zăpada Ca ...., Iarba Ca ... .
Se Dă Textul: ,,Ca Om Harnic Şi Sârguitor, Ghiţă Era Mereu Aşezat Şi Pus pe Gânduri, Dar El Se Bucura Când O Vedea Pe Dânsa Veselă: acum El Se Făcuse Mai De Tot
Suma A Două. Numere Este 624. Primul Număr Este Triplul Celuilalt. Care Sunt Numerele
VA ROG FOARTE URGENT DAU 100 DE PUNCTE ȘI COROANĂ AM NEVOIE MÂINE CINE RĂSPUNDE PRIMUL MĂ ABONEZ LA EL!!!!!!! CAT DE CLAR POSIBIL CA SA ÎNȚELEG!!!!! DACA SE POA
Povestea Lui Arhile Va Rogggggggggg Repedeeeee Plssssss