RO Study
👤
Bekirender27
Bekirender27
30-09-2019
Matematică
a fost răspuns
Trei puncte necoliniare determina un
Răspuns :
Sunlight89
Sunlight89
30-09-2019
Răspuns:
Trei puncte necoliniare determina un triunghi în plan.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Dau Coroana Am Nevoie Ex 4 Un Singur Punct Si Sa Fie Facut Cu Conditii De Existenta
8 Scrieți În Dreptul Fiecărei Egalități De Mai Jos A, Dacă Egalitatea Este Adevărată, Respectiv F, Dacă egalitatea Este Falsă.
1.Alege Varianta Corecta: Prezenta Beneficiarului NU Este Obligatorie La Prestarea Următoarelor Servicii:a) Sănătate Publica B) Învățământ C) Transport De Mărfu
WORD LIST • TV Stand • Rocking Chair • Shelf • End Table • Remote Control • Music System aquarium • Speaker • Rug • Tea Set • Fan • Air Conditioner • Blinds • C
Aflați Cel Mai Mic Număr Natural De Trei Cifre Împărțind La 15 Da Restul 7
Descompune Ți În Factori [tex]{a}^{4} + {b}^{4} - 3 {a}^{2} {b}^{2} [/tex]
Se Dau Hidrocarburile: Etil-ciclobutan, 1,2-dimetil-ciclopropan, 2,3-dimetil-2-butena. Una Din Ele, Se Poate Diferenția De Celelalte Prin:a. Reacția Cu Reactivu
Bifați Explicația Corecta Petru Următoarele Expresii: A Da Binețe A-și Lua Rămas Bun,a Saluta,a Se Gandi.
Calculati Masa De Apa Necesara Diluarii A 150g Solutie HCl 5% Pentru A Obtine O Soluie De HCl 2%.
Am Rezolvat Problema ,dar Nu Înțeleg De Ce Nu E Și X=3 Soluție Fiindcă Din Domeniul De Definintie Am X≥-1/8 +infinit?Știu Că Nu Verifică Da ,sunt Curios Ce Am G