RO Study
👤
Sunaionur
Sunaionur
29-09-2019
Matematică
a fost răspuns
Care sunt numerele impare 150 401 726 525
Răspuns :
Elena07868
Elena07868
29-09-2019
Răspuns:
Numerele impare sunt 401 si 525.
Answer Link
Kawaiimath
Kawaiimath
29-09-2019
401 și 525
Pentru ca se termina în cifra impara.
Succes.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca A Pe 2 Egal Cu 1 Pe 3, Atunci A Pe A+2 Are Valoarea?
456 De Timbre Poștale Au Fost Lipite Pe Plicul Mari Și Mici , Cate 2 Pe Fiecare Plic . Cate Plicuri Mari Au Fost Timbrate , Daca Mici Erau 158 ?va Rog Schema Co
Știu Că E Vacanțande Vara Dar Poate E Cineva Pe Aici Care Mă Poate Ajuta Cu Acest Exercițiu La Matematica De Menționat Caietul Este De Clasa A 6-a.Determinați:a
1 Să Se Calculeze Complementul Și Suplementul Unghiului De Măsura 30⁰ 2 Să Se Calculeze Complementul Și Suplementul Unghiului De Măsură De 45⁰ 3 Să Se Calculeze
Catul Impartiri Cu Rest A Numarului 125 La 3 Este Egal Cu
Am Nevoie Urgent!!!!!
30. Suma Dintre Un Număr Natural De Două Cifre Și Răsturnatul Său Este Egală Cu 110. Aflaţi Numărul Respectiv Ştiind Că, Dacă Îl Împărțim La Suma Cifrelor Sale,
Alcătuiește Două Enunțuri În Care Cuvântul "clipa" Să Fie Alături De Un Epitet Și ,respectiv, În Componența Unei Comparații
3. Te Simti Bine In Compania Zânei? Dar Cum Se Numeşte Ea? Vel Afla Numele Ei Dacă Vei rezolva Rebusul De Mai Jos. 1. Primul Pronume Personal Din 1. 2. Verbul
Se Considera Functia F: R-R,f(x)=x²-2x+a Unde A Este Numar Real. Determinati Numerele Reale A, Pentru Care F(a)=2va Rog Urgent!