RO Study
👤
Ticusangiorgian
Ticusangiorgian
24-02-2015
Matematică
a fost răspuns
Calculati
2x-x+8x-6x
Răspuns :
Zapanc
Zapanc
24-02-2015
2x-x+8x-6x=
x+2x=3x
sper ca este corect si te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Clorura De Sodiu Este Solubila Sau Insolubila In Tetraclorura De Carbon Si De Ce?
Buna Ziua. Vreau Să Vă Răg Să Mă Ajutați Cu Traducerea Acestor Doua Cuvinte In Latina.: „om Potrivit”. Am Cautat In Mai Multe Surse Si In Toate E Diferit. Poate
Va Rog Ma Puteti Ajuta Cu 10 Propoziti Care Sa Contina Substantiv,predicat,atribut..... Sa Scrie Va Rog In Dreptul Lor Ce Sunt
Noteaza Figurile De Stil Prezente In Structurile De Mai Jos: ranjet Mefistofelic repeta Ca Un Papagal Tot Ce Auzea senina Naivitate
Realizeaza Un Scurt Text 5,7 Randuri La Biblioteca In Care Sa Folosesti Pronume Personal De Politete
Vreau Si Eu O Compunere De 15-20 Randuri In Care Sa Descrieti Vara.
COROANA!!! Se Dau Doua Paralelograme ABCD Si ABEF . Sa Se Demonstreze ca: a) CDEF=paralelogram b)dreapta Determinata De Centrele De Simetrie Ale Paralelogramelo
Gaseste Numarul Natural X Din Egalitatea X +(21 :3)=17
Mă Ajută Şi Pe Mine Cineva Cu Matematica? :)) 1. Arătaţi Că D1 Şi D2 Sunt Paralele, Unde D1: 3x-5y+1=0 Şi Unde D2: 3x-5y+6=0 2. Arătaţi Că D1 Şi D2 Sunt Perpend
Doua Fragmente De Caracterizare Directa A Unui Personaj Din Textul Ivan De Ion Creanga