RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-09-2019
Franceza
a fost răspuns
Vrai ou faux .............
Răspuns :
Pona
Pona
26-09-2019
1 V
2 F Justification : Il a organise la resistance parceque les nazis occupe son pays
3 V
4 V
5 V
Scuze daca sunt greseli :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Perimetrul Paralelogramului ABCD, Stiind Ca :AB=6cm, BC=1 DmAD=3000CM SI CD=0,04 KmAB=12 CM SI CD=80% Din BCAC=9 Cm Si Perimetrul Triuncgiului ABC Est
Determinati Ecuatia Medianei Duse Din Varful B Al Triunghiului ABC Stiind Ca A(-2,-1), B(1,2), C(0,5) Am Aflat Coordonatele Lui M (-1,2) Si Am Ramas Blocat .P.S
Buna! Imi Spuneti Si Mie Va Rog Frumos Cand Se Scrie Nustiu Legat Si Cand Se Scrie Dezlegat?
In Trapezul ABCD , AB Paralel CD , AB = 21 Cm , BC = 15 Cm , CD = 7 CM Si AD = 13 CALCULATI:a) Inaltimea b) Lungimile Diagonalelor Trapezului
1. Cat La Suta Din 450 Este 15?
Cum Aflu Inaltimea Unui Trapez Isoscel ? Baza Mare : 130 Baza Mica : 50 Laturile Neparalele : 50 VA ROG SA RASPUNDETI REPEDE ! ( VREAU DOAR FORMULA ) !!
Calculati [1,75·10²+(2,5)²·100]:(0,4)²
Alcatuieşte Un Enunţ În Care Împungea Sa Aibă Alt Înţeles Decât Cel Din Propoziţia Data Nasul Mare Şi Rosu, De Ardei, Împungea Cerul Cu Obraznicia Lui.
Cate Strofe, Versuri Are Poezia ,,la Mijloc De Codru'' De M. Eminescu?ce Tip De Rima Are,masura Versurilor Si Ritmul
Transcrie O Structura Care Să Conţină O Metaforă , O Enumeratie Si O Personificare ( Din Poezia "dimineata " De Vasile Alecsandri) Va Rog....