RO Study
👤
JoJOcgh
JoJOcgh
24-02-2015
Biologie
a fost răspuns
ce contin icrele negre si dc sunt asa scumpe?
Răspuns :
Ulâto
Ulâto
24-02-2015
Icrele negre sunt foarte valoroase din punct de vedere nutritiv, ele contin 45- 50 % proteine, 11- 32% lipide și 1-5 % cenușă. Ea contine cantitati mari de vitamine, cum ar fi A și D. De aceea sunt așa de scumpe.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Consideră Numerele: c=(√200+√150):(5√2) si d=[√3*(√6-2)+(√6+√12):√3]:2-√8. Demonstrati Ca Suma C + D Este Un Numar Natural. (am Nevoie Daca Se Poate Doar D
Urgent! Dau Coroană!!!❤
Suma A Trei Numere Consecutive Impare Este Pătrimea Din Jumătatea Triplului Numărului 24 Să Se Afle Cele Trei Numere
Acest Exercițiu...va Rog...
In Triunghiul ABC , A=90° Avem AB= 5√2 Si BC = 10. Calculati AC Si Masurile Unghiurilor B Si CVa Rogg !
B)x+y=p=> P:x= ... => P:y ..., c)x:y=1=y= ..., d) A: B=-1 = B = 1 Şi A - ...; e) A : X = 0 = - ... Si X =
1. Numeste 2 Ipostaze Ale Eului Poetic Din Iarna De Vasile Alecsandri Va Rog
Buna! CITITI TOT VA ROG! M Am Jucat Cu Bricheta Si Mi Am Ars La Un Ochi Genele Si Sprancenele!ce Pot Face Ca Sa Nu Se Mai Vada Ata De Urat? Mi Am Ars Si Nasul S
III. Pe Parcursul Lecţiilor, Ai Învățat Cuvinte Noi.Alcătuiește Fraze Care Exprimă Un Adevăr Istoric,folosind Cuvintele:a. Austeritateb. DecolonizareC. Terorism
Dupa De Acord Se Pune Punct Sau Semnul Exclamarii