RO Study
👤
Mateob
Mateob
26-09-2019
Limba română
a fost răspuns
Sens opus se-ndoieste
Răspuns :
Milde75
Milde75
26-09-2019
Răspuns:
Se-ndoieste-este sigur......
Answer Link
Criss1777
Criss1777
26-09-2019
se-ndoieste = se indreapta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 5 Va Rog 100 Puncte Urgent Pana La Ora 11 Plssss. La 5 Unde Nu Se Vede E Genul Va Rog Urgentttttttt
Răspunde La Întrebările De Mai Jos Folosind Virgulea)care Sunt Părțile De Vorbire Învățate?b)care Sunt Lunele Anului?
Daca Raspundeti La Asta Va Va Pica Inghetata De Caramel Din Cer Hai PlSsSSS Help
O Nota De La 1 Pana La 10
3. In Desert Intalnim:a) Termite+hieneb) Scorpion+camilec) Strut+pitond) Orhidee+cactusi4. Sunt Vieţuitoare Caracteristice Padurii Tropicale:a) Scorpioni Si Rep
Încercuiți Răspunsul Corect: Care Dintre Următoarele Mărimi Fizice Este O Mărime Fizică Vectorială: a) Energia Cinetică, b) Lucrul Mecanic, c )viteza, d) Energi
Un Teren Are De Parcurs În Trei Ore 208 Km În Prima Oră A Parcurs 70 Virgulă 75 Km Iar În A Doua Oră Cu 9,5 Km Mai Puțin Cel Ce Distanță Mai Are De Parcurs În A
---------------------—--—————Si Ce Cap Frumos Răsare.Nu-i Al Meu? Al Meu E Oare?Vreau Și Eu Funcția Sintactica Și Cazul Pronumelor Posesive (al Meu)
In Enunțul "Eu Nu Credeam Că Dumneaei Și Dânsul Mă Vor Ajuta Atât De Mult Și Vreau Să Le Transmit Mulțumiri Prin Dumneavostră". Există... * a)trei Pronume Perso
B)prin Metoda Reducerii(2(-x - Y + 3) - 4(x - Y +1) +8 = 322(x + Y + 4) = 3(2x +2y - 3)+21