RO Study
👤
Mary4385
Mary4385
25-09-2019
Matematică
a fost răspuns
cel mai mic nr natural de ordinul 5
Răspuns :
Ionascu13
Ionascu13
25-09-2019
Răspuns:
Este 10.000
Sper că te-am ajutat!
Explicație pas cu pas:
Compus din 5 cifre!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajuta Cineva Sa Rezolv Problema ? Trei Carti Au Impreuna 366 De Pagini . Prima Carte Are De 2 Ori Mai Multe Pagini Decat A Doua Iar A Treia De 3 Ori Mai Mult
Va Rog Frumos Daca Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu Tema La Romana.Stie Cineva Cazurile Si Functiile Sintatcice Ale Pronumelui
Am De Conjugat To It La: Afirmativ,interogativ Si Sa Pun Intrebari La 'to It'
Maine O Sa Dau Un Test La Engleza... Sunt In Clasa A 8a. Stiu Din Ce O Sa Ne Deie Dar Habar Nam Cu Sa Le Fac... Nistesugestii Pentru expressing Purpose Prezent
Traduceti-mi Si Mie Chestia Asta In Engleza, Va Rog :o3 In Drum Spre Scoala M-am Intalnit Cu Doua Colege De Clasa Care Mi-au Amintit De Tema Pe Care Am Avut-o
Pentru 5 Costume Copii Si 4 Costume Dama S-au Folosit 22 Metri De Stofa, Iar Pentru 3 Costume Copii Si 5 Costume Dama S-au Folosit 21 Metrii De Stofa. Cati Metr
Un Constructor A Cumparat 400 De Placi De Ciment Cu Dimensiunile 10cm 20 Cm 25 Cm.Furgoneta Lui Rezista La O Sarcina Maxima De 3000kg.Poate Duce Cu Masina Toate
Cati Dintre Voi Stiu Ce Inseamna Acologie
LA UN DEPOZIT DE FRUCTE SI LEGUME S-AU ADUS18 LAZI CU MERE SI UN NR. DE LAZI CU PERE CANTARIND IMPREUNA 432 DE KILG.O LADA CU MERE CANTARESTE 14KILG. IAR O LADA
Difernta A 2 Numere Este 217.daca Impartim Nr Mai Mare La Cel Mic Citul Este 3 Si Restul 25.afla Numerele. Cum Fac