RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-09-2019
Matematică
a fost răspuns
Vă rog ex 4 punctul c plssss dau coroana!!
Răspuns :
Xdaniel74
Xdaniel74
25-09-2019
Răspuns:
A) 4910, 5672, 42807, 72345
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Ziua Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog Frumos
1. Rezultatul Calculului (-2)²+(-2)² Este:A) 0B) -8C) 8D) 42. Solutia Ecuatiei 2x-3= -3 Este:A) 0B) -3C) -2D) 13. Cel Mai Mare Numar Natural Mai Mic Decât 2,(3
E Urgent Dau Coroana
16. Trei Numere Raționale Au Media Aritmetică 2. Primul Este De 3 Ori Mai Mare Ca Al Doilea, Iar Acesta Este Cu 0,25 Mai Mare Decât Al Treilea. Aflați Cele Trei
Am Și Eu Nevoie De Puțin Ajutor Dacă Poate Cineva Să Îmi Explice Ce Ar Trebui Să Fac La Exercițiul IIIMulțumesc Anticip
2. Un Bazin Este Umplut De 3 Robinete În 6 Ore. În Cât Timp S-ar Umple Bazinul, Dacă S-ar Deschide Dou Robinete Identice Cu Cele Anterioare? Rezolvare: Se Reali
Vă Rog Frumos Scrie Țin Un Rezumat La Cartea Copiii În Cătușele Siberiei De Spiridon Vangheli. Vă Rog Frumos Dau Coroană
8. La Faianțarea Unui Perete Din Bucătăria Lui Ionuț Se Utilizează Plăci Dreptunghiulare Cu Dimensiunile De 15 Cm Şi, Respectiv, 9 Cm. Calculați Aria Suprafeței
•care Este Personajul Mitologic Prezentat?•numește Modalitățile De Expunere Din Fragmentul Dat. Scrie Câte Un Argument Pentru Fiecare.•transcrie A) Un Fragment
Citiți Ce Trebuie Făcut!!!!! Urgent Ofer 50 De Puncte lectură Este Inocenți Rezolvați Cerințele