RO Study
👤
Stefystef770
Stefystef770
23-02-2015
Limba română
a fost răspuns
cum e corect ebivor sau ierbivor?
Răspuns :
Gfdg
Gfdg
23-02-2015
Cuvantul corect este
erbivor
.
Sper ca ti-am fost de ajutor!!!!!!!!!!!!!!
Answer Link
Crinairin
Crinairin
24-02-2015
Erbivor
este raspunsul corect.(de obicei cand rostim acest cuvant se aude :ierbivor)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Numarul [tex] \frac{3}{11} [/tex] . Scrie Alte 5 Fractii Care Il Reprezinta.
Redactează O Compunere De 150-250 De Cuvinte, În Care Să Motivezi Apartenența La Specie A fabulei Câinele Și Măgarul De Grigore Alexandrescu. În Compunerea Ta,
Indicati Felul Epitetelor Din Urmatoarea Poezie: Tot Mai Miroase Via A Tamaios Si Coarna, Mustos A Piersici Si Coapte Crud In Foi De Nuc... Vezi,din Zavoi Sita
Maria A Citit In 5 Zile O Carte Care Are 230 De Pagini .In Fiecare Zi Incepand Cu A Doua ,maria A Citit Cu Trei Pagini Mai Mult Decat In Ziua Precedenta.In A C
Mai Am -6(+9a) Cit Va Da.dar √3(-4√3)a
Un Proverb Despre Intelepciune Sau Prostie Va Rog Frumos
Calculati Media Aritmetica A Numerelor A Si B Stiind Ca A= 5 Supra 3 - 3 Supra 7 Si B= 1 Supra 3 + 3supra 7
Indicatiile Termometrulului Sunt De -27 Grade , L-am Adus In Casa Si Indica +18 Grade. Cu Cite Grade Difera Indicatiile Termometrului . ( Va Rog Urgent )
Cine Mă Poate Ajuta În Legătură Cu Funcțiile ? În Cazul În Care Am F(x)= X+1 Și Îmi Cere Să Reprezint Grafic , Cum Aleg Numerele? Sunt Aleatorii ? Este Un Crite
Am O Suma De Bani Din Care Cumpar 6 Cd Si Raman 19 Lei,iar Daca Cumpar 9cd Mai Trebuie Sa Dau 11 Lei.cat Costa Un Cd Si Cati Bani Am?