Răspuns :
Multi spun:
"De ce sa imi arăt adevărata față când ma pot ascunde sub o mască si pot pretinde ca sunt altcineva?"
Însă acei oameni se dezamăgesc singuri, oamenii care fac astefel sunt niște oameni fatarnici, prin simplu fapt ca aleg sa nu fie ei ci altcineva.
Imi place sa fiu eu însămi pentru ca pot arăta, in primul rand, cat de diferiti suntem creați de Dumnezeu.
Fiind eu însămi pot fi un exemplu pentru cei din jurul meu, mai ales pentru generatiile mai mici.
"Eu însămi "... sunt doua cuvinte care arată ca nu pot fi copiat sau nu ma pot lua dupa alții. "Eu însămi"... imi place sa fiu EU pentru ca știu ca sunt unic, pentru ca prin unicitatea mea pot schimba ceva, in viața ta, sau in țara aceasta, oricat de mica schimbare as face.
In alta ordine de idei, imi place sa fiu eu însămi pentru ca :pot emana "parfumul meu", pot să-mi desenez si să-mi pictez propriul viitor.
Fii tu însăți, arăți splendid si strălucești cand iti arăți adevăratele sentimente, cand esti nervos, trist, fericit, amuzat, cand plangi, fii tu!! Atunci ești cel mai frumos!