RO Study
👤
Laugamer07
Laugamer07
22-09-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutati-ma ex 3,4
Răspuns :
Cosmaandra2000
Cosmaandra2000
26-09-2019
Exercitiile 3 si 4 in poza.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine A Scris Povestea Balaurul Lacului
Salutare! Ma Poate Ajuta Cineva Cu Aceasta Integrala? Pare Complicata.
Dau Coroana!Va Implor!Cu Tot Cu Figura!
22. Pe Cercul De C(O,r) Se Consideră, În Această Ordine Punctele A,B,C,D Notăm Cu E,F,G,H, Mijloacele Arcelor AB,BC,CD,AD. Arătați Că EG Perpendicular Pe FH.
În Figura Alăturată Este Reprezentat Trapezul Dreptunghic ABCD, Cu AB || CD AB> CD, KA = KD = 90°, Iar AB = 36 Cm, CD = 12 Cm Şi BC = 40 Cm. Daci AD BC= {M},
1. Cercul Nostru De Stiintele Naturii A Făcut În Vara Trecuta O Excursie De Documentare PeValea Prahovei.substantivul Fel,gen,nr,articol,caz,f.s.
Afla Numarul De Alune Oe Care Il Au Veveritele Eu Si Mita Avem Impreuna 37 Aune Am Cu 2 Alune Mai Multe Decat Tita Am De 4 Ori Mai Multe Alune Decat Rita
6. În Figura Alăturată Este Reprezentat Rombul ABCD, Al Cărui Perimetru Este Egal 3 cu 40 Cm, Iar AC BD = {0}. Dacă OB/OA=3/4 Atunci Aria Rombului ABCD este Ega
Calculati Perimetrul Si Aria Triunghiului Din Figura Alaturata. Imi Puteti Si Explica Va Rog ?
Ordoneaza Cele 4 Anotimpuri In Functie De Preferintele Tale Folosind Cifrele 1-4 1 Pentru Cel Care Iti Place Cel Mai Putin Si 4 Pentru Cel Care Iti Place Cel Ma