RO Study
👤
Vict07
Vict07
22-09-2019
Matematică
a fost răspuns
Văd rog rapid dau coroana
Răspuns :
Roxana1313
Roxana1313
22-09-2019
Răspuns:
a)<EOF=125°
b)<AOF=25°
<DOE=25°
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
[tex] \frac{1}{\sqrt{5-2} } + \frac{1}{\sqrt{5+2} } [/tex] Cum Se Rezolva Acest Exercitiu Ca Am Uitat? Am Incercat Sa Rationalizez Pe Fiecare Cu Numitorul Dar
Diferenta A Doua Numere Naturale Este2 . Dublul Unuia Dintre Numere Este Cu Opt Mai Mic Decat Celalant Numar . Afla Numerele.
Cum Transform Adjectivele Frumos,inalt Si Verde In Substantive
In Doua Cosuri Erau 37 De Margele .Dupa Ce Din Primul Cos Se Iau 5 Mergele Iar Din Al Doilea 12 ,in Cos Ramin Numere Egale De Margele.Cate Margele Erau In Fieca
Fie ABC Un Triunghi Dreptunghic Masura Lui A=90 Grade BC=10 AB-AC=2.Calculati AD Stiind Ca AD Perpendicular Pe BC. ?? Cum Se Rezolva ? Profu Meu A Inceput Cu Un
Cine Ar Putea Sa Imi Dea O Idee Despre Un Poster Al Tarilor Francofone Sau Cine Imi Face Primeste 100 De Puncte .. Va Rogg!!!
Comenteaza In 3 Randuri Urmatoarea Secventa Din Text:Nu Stiu Pentru Ce,dar,cand Te Vezi Deaspupra Tuturor,te Simti Mai Mult Decat Ceea Ce Esti:si Se Poarta Prea
Scrieti O Compunere De 10-12 Randuri Despre Copiii De Azi.
Am Nevoie De Enunturi Cu Cuvintele : Haihui,colb Si A-si Face Mendrele.
1) Stabileste Val. Morfologica , Funct. Sint. Si Cazul Cuv. Subliniat.A Fost Gazdui la Care L-a Acceptat.2) Alc. Propozitii Dupa Urmatoarele Cerinte:pronume Rel