RO Study
👤
Fabiann
Fabiann
21-09-2019
Matematică
a fost răspuns
Testul 4 - tot.
Dau coroană!
Răspuns :
Halogenhalogen
Halogenhalogen
22-09-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3.Calculati A) (-2/5)+(-3/10)+(+1/2)+(+4/15) B) (-5/3)+(-5/6)+(+5/2)+(-5/12) C) (+7/18)+(-3/2)+(-11/9)+(+4/1) D) (-2/21)+(-3/7)+(+5/42)+(-9/14) E)(-7/11)+(-1/4)
Så Exersam! 1. In Spatele Pieselor De Puzzle S-au Ascuns Sefii Suzana Şi Preda. Identifica Piesele Suzanei, Care Reprezintă Subiectul Şi Coloreaza-le Cu Roşu, I
Rezolvați In Mulțimea Numerelor Raționale Ecuațiile: Dau Coroana Va Rog Ajutati Trebuie Sa Afli X a) 2x+0,3=0,25 b) 3x+ 1 Supra 2=0,4 c) (x-3):2 Supra 3= 0,(6)
Scrie Enunţuri Cu Sensurile Diferite Ale Cuvintelor: Care ,mai ,mare
7.Completează Spaţiile Libere Din Textul De Mai Jos Cu Forma Corecta A Cuvintelor Scrise Intre Paranteze. Prin Joc,............(copil, Cazul Acuzativ, Numărul
Eseu,,Mai Am Un Singur Dor,, ?.
Va Rog Ajutați-mă Dau Coroana !!
Scrie O Propozitie Intarogativa Cu Cuvntul Care Denumeste In Textbun Obiect Folosit Pentru Zbor. .
Så Exersam! 1. In Spatele Pieselor De Puzzle S-au Ascuns Sefii Suzana Şi Preda. Identifica Piesele Suzanei, Care Reprezintă Subiectul Şi Coloreaza-le Cu Roşu, I
 4. Precizați Ce Părți De Vorbire Sunt Cuvintele Subliniate: De Rochie Mi S-a Agăţat Un Scai. Dimineata Plec La Şcoală. Dimineata Senină Luminează Câmpia. Eu F