RO Study
👤
Fabiann
Fabiann
21-09-2019
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 12a
Urgent! Dau coroană!
Răspuns :
Halogenhalogen
Halogenhalogen
21-09-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Definitii: Energie Potentiala, Energie Cinetica, Lucru Mecanic + Unitati De Masura ?
Va Rog Frumos Ajutor Dau 30 De Puncte+coronița P.s Vreau Toată Rezolvarea Nu Numai Rezultatul
Lucian Are De Rez Doua Fise Cu Cate 30 Probleme Fiecare. De Pe Prima Fisa A Rezolvat Un Numar De Probleme, Iar De Pe A Doua Atatea Cate I-au Ramas De Pe Prima F
Aflați 2 Nr Naturale Știind Că Suma Lor Este 102.iar Împărțind Nr Mare La Cel Mic Obținem Cântul 2 Și Restul.12
Mama Prepara Un Suc De Fructe A)Calculeaza Cantitatea De Suc Obtinuta ,folosind Reteta Alaturata B)Ce Cantitate De Suc Se Va Obtine Pe 15 Persoane Suc De Fr
Ajutorr Va Rog!!!!!!!!!!!
Transforma In Unitatile De Masura Cerute. 6 M = ...mm 17 Dm = ... Mm 30 M = ...dm 180 Dm = ...m
Bunicul Lui Vasilica Are In Curte Rate Și Iepuri, In Total 43 De Capete Și 122 De Picioare. Câte Rate Și Câți Iepuri Are Bunicul In Curte
Particip La Balul Majoratului Si Am Nevoie De O Prezentare Pt Partenerul Meu. O Poezie Amuzanta, Haioasa. Cui Ii Place Sa Faca Rime, Il Rog Sa Ma Ajute. Se Nume
Analizați Poate Părțile De Vorbire Din Următoarele Propozitii Eu Am Rezolvat Problema Dificilă Merg La Magazin Văzui O Mașină Rosie El Spusese Adevarul