RO Study
👤
Bianca55
Bianca55
19-04-2014
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 4 cu paralelogramul
Răspuns :
Thisisme
Thisisme
19-04-2014
Poi acolo 9 si 4 sunt patrate perfecte si ar veni 3/2...Dar nu stiu mai departe ca vine BO/BD + 3/2...Daca asta ii raspunsul corect atunci inseamna ca asa ii..
Answer Link
Petrw
Petrw
20-04-2014
1/2 (Bo este jumate din BD)+ 3/2= 4/2
= 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8. Se Consideră Funcția F :R--R, F(x)= 4x/3 +4. În Sistemul De CoordonatexOy, Distanța De La Punctul A(0,2) La Graficul Funcției F Este Egală Cu:
Va Rog Am Nevoie De Multe Ideii. Vreau Sa Fac Un Nr. De Stand Up Și Vreau Glume(pe Care Sa Nu Fie Cunoscute) Dar Vreau Sa Fie Despre Familie Pentru Ca Am Promis
Determinați Numarul Natural N. Nu Vreau Decât Răspunsul,am Nevoie Și De Rezolvare(pe O Foaie Sau Scrisa Pe Ceva) Va Rog
Ajutor Urgent Ma Abonez
Reprezentați Grafic Următoarea Mișcare Şi Calculati Viteza Pe Fiecare Interval, Respectiv Vitezamedie Pe Toată Durata Miscarii:---------------------------------
3 Copy And Correct The Sentences Using Thecorrect Tense.1 The Children Are Playing Together EverySaturday2 They Watch A Match At The Moment.3 My Friends Listen
3. Suma A Trei Numere Este 75. Så Se Afle Numerele, Stiind Că Primuleste Triplul Celui De-al Doilea, Iar Al Treilea Este Cu 5 Mai Mare Decât Primul.
Va Rog Urgent!!!!!!!!!
Ajutor Va Rog Mult Frumos
Repede. Și Dau Mute Puncte Și Coroanaex 17 Aflați Lungimea Laturii Pătratului Cu Perimetrul De 28 Cm Pe 10 Cm