RO Study
👤
Sasdor
Sasdor
17-09-2019
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutor
Am nevoie urgent
Răspuns :
Adrianvalentin162
Adrianvalentin162
17-09-2019
5)dreptate-nedreptate
te trezeai-te culcai
castiga-pierde
Doar 5 stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ordoneaza Momentele,corespunzatoare Actiunii Textului Prin Numerotare . Aparitia Lui Greuceanu , Imparatul Cauta Ajutoare . Zmeii Rapesc Soarele Si Luna
O Grădină De Legume Are Forma Unui Pătrat Cu Suprafata De 25 Dam? Și Este Împrejmuită Cu Gard Din Plasă De Sârmă. Lungimea Gardului Din Plsă De Sârmă Este De: C
VA ROG FRUMOS!! DAU CORONITA PROMIT!! AM MARE NEVOIE.. AJUTORRRRRR
Prin Sortarea Legumelor Se Pierde 5% Din Cantitate După Sortarea A 4500 Kg De Legume Mai Rămân
În Dreptunghiul A B C D Se Construiesc Prin O Și Prin D Perpendiculare Pe Diagonala AC Unde O Este Centrul Paralelogramului Iar AD Este Egal Cu 12 Cm Și CD Egal
Asociază Termenii Din Enunțurile Două Coloane Pentru A Descoperi Perechile De Sinonime
II.12.660. Dacă Ar Mai Avea 5 Brăduți Desenati, Ştefan Ar Avea 17 Brăduţi, Adic U 3 Mai Mult Decât Alexandru. Câți Brăduți Are Fiecare Băiat?
Va Rog Dau 100 Puncte Si Coroana
Doi Bicicliști Au Plecat În Același Timp Din Localitatea A Spre Localitatea B, Care Se Află La O Distanță De 60 Km De A. Viteza Primului Biciclist Este 16 Km/h,
Ce Grupe De Sange Pot Avea Copii Unui Cuplu, In Cazul In Care Mama Are Grupa Sanguine AII, Fiind Heterozigota, Iar Tatal Grupa Sanguine OI. Scrieti Toate Etapel