Răspuns :
Răspuns:
Nu "trebuie" sa cunosti nimic , insa fizica este o stiinta ce aplica matematica. Daca te-ai intrebat vreodata la ce voi folosi matematica vreodata , ti-as putea raspunde ca ea e doar o unealta in mana fizicii , chimiei , informaticii.
Poti sa folosesti fizica sa construiesti o casa care sa nu se darame , sa construiesti diferite circuite electrice , roboti.
De fapt , cand iti fierbi ceaiul/cafeaua dimineata folosesti fizica fara sa iti dai seama , pentru ca incalzesti apa la 100°C , si o faci sa fiarba. Fizica e prezenta in multe locuri din jurul nostru , insa nu pentru toata lumea este interesant sa studieze aceasta disciplina. Nu esti obligat sa inveti daca nu iti place , decat cat sa ai o medie ok daca tii la asa ceva.
Fizica este folosita in domeniul Roboticii , Arhitecturii , Aerodinamicii , Hidrodinamicii , Astronomiei , Medicinii, si a multor altora. Daca iti doresti pe viitor sa ajungi la o astfel de facultate , fizica se poate cere la examenul de admitere.
Explicație:
nu mi-am dat seama daca asta e o tema gen text argumentativ sau pur si simplu intrebi din curiozitate scuze.
Răspuns:
deoarece fizică ne ajută la matematica si la logică fizica=matematica combinată cu logica
Sper ca te am ajutat!