RO Study
👤
Nastiushcik1
Nastiushcik1
15-09-2019
Matematică
a fost răspuns
24 puncte!
ex 7 c va rog
Răspuns :
Boiustef
Boiustef
15-09-2019
Răspuns:
vezi imaginea
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Este Urgent!!!!!!!! dau Coroana!!!!!! o Propozitie Formata Din 4 Cuvinte Care Sa Inceapa Fiecare Cu S
Scrieti Sub Forma De Fractie Zecimala Fractia 17/3
Deci Stiu Ca E Super Usor Dar Am Uitat Ce Fel De Paranteza Se Pune Cand Vrei Sa Afli Cmmmc Stiu Ca La Una Se Pune Paranteza Dreapta Si La Una Pătrată . Stiu Ca
Suma A Trei Numere Este 2887.suma Primilor Doi Termeni Este 1754 ,iar Al Doilea Termen Este Cu 311 Mai Mic Decat Al Treilea .afla Numerele.
Ti-ar Placea Sa Ai O Pelerina Fermecata? Descrie In Randurile De Mai Jos Aspectul Pelerinei Asa Cum Ti-o Imaginezi Tu Si Felul In Care Ar Functiona Aceasta.
Va Rog Ajutati-ma !! Dau Coronita !! Clasa A 5 -a
Folosind Regula De Trei Simpla Calculeaza Distanta Pe Care O Parcurge Pamantul In Jurul Soarelui Intro Ora Stiind Ca Acesta Intro Secunda Parcurge30 De Km.
Indicati Opt Cuvinte Care Apartin Campului Lexico Semantic Al Substantivului Carte
Se Dau Numerele Naturale:ad2,a9b,1dc,ade,2ff, Unde Cifrele A,b,c,d,e,f Sunt Diferite Intre Ele.Sa Se Afle Aceste Numere,stiind Ca Sunt Numere Consecutive Pare,
Începutul Este Așa: Dacă Monica Ar Fi Cumpărat Zece Legături De Ridichi ,2 Conopide Si....Apoi Aveți Asta Scria Pe Pagina Cealaltă3 Lei Legătura De Ridichii 15