Răspuns :
INTR-o zi plăcută de vara , nici prea cald nuci prea rece Am mers pana in pădure singur ca sa caut musci pentru un proiect la școala.Ionica prietenul tatălui meu citea lângă un copac,eu nu pra am stat sa ma uit la el și doar l-am trezit căci vroiam sa stiu unde e băiatul lui,care era prieten cu mine.Iar Ionica îmi spune ca a plecat la bunici pentru întreaga zi.Eu mam întristat putin dar mi-am amintit ca trebuie sa găsesc lucrurile necesare pentru proiect așa ca îmi continui drumul, dar la un moment dat aud un mic mormait care se auzea din tufis.Nu prea a durat mult și a ieșit un mic pui de urs din el,eu speriata am luat-o la fuga deoarece stiam ca dacă un pui e singur ,nu si mama lui e aproape așa ca nu mam mai oprit pana am ajuns la casa lui Ioncica.Dupa ce mam asigurat ca ursul nu mi-a luat urma cu multă frica in suflet am prins curaj si am fugit dinou pana acasa.Leam povestit părinților mei asta si ei nu m-au crezut dar nu mam întristat foarte tare deoarece mi-am spus ca asta va rămâne doar o amintire foarte obositoare și șocanta și am decis sa o țin in continuare doar pentru mine.