RO Study
👤
DiaDyana12
DiaDyana12
15-09-2019
Matematică
a fost răspuns
Ajutor va rogggggggggg
Răspuns :
Alexandranechip34amj
Alexandranechip34amj
15-09-2019
Expresia nu este definita atunci cand toti numitorii sunt 0, adica pentru 2 si -2.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Propoziție Cu Pronumele Personal " NE" Și "cea Și Ce-aDAU COROANĂ LA CINE RĂSPUNDE PRIMUL!!!!!!!
O Proba De CaCl₂·xH₂O Ce Contine 1.573% Impuritati Insolubile In Apa Se Dizolva In 16 G Apa Si Se Obtin 103.6 G Solutie Saturata La 20⁰C (solubilitatea Clorurii
Vă Rog Sa Mă Ajutați! Am Nevoie Urgent! Este O Problema De Clasa A IV- A, Şi Vă Rog Sa Nu O Rezolvați Prin Metoda Reducerii Deoarece Eu N-am Învațat Inca Aceast
Combinari De 9 Luate Cate 7, Combinari De 8 Luate Cate 5 Si Aranjamente De 7 Luate Cate 3
Alcatuieste 5 Enunturi (cate Unul Pentru Fiecare Caz) In Care Substantivul Elev Sa Fie In N, Ac , D , G Si V
O Distanță De 432 Km A Fost Parcursă În Trei Zile Astfel În Prima Zi 5 Pe 9 Din Distanță A Doua Zi 5 Pe 12 Din Distanță Iar A Treia Zi Restul Aflați Ce Distanță
AJUTOR!! -18-2{15-4-[10-(8-5)+(-3+9)]}
Vā Rog Sa Ma Ajutati Va Dau Coronita.
Va Rog Ajutatima La Acest Exercitiu. Va Rog Sa Imi Dati Cu Rezolvare De Clasa A V-a
De Alcătuit 3 Propoziții La Vorbirea Directă La Timpul Present Tense Simple Trecute La Vorbirea Indirectă Dau Coroană!!