RO Study
👤
Denisacrea
Denisacrea
15-09-2019
Matematică
a fost răspuns
cât face -4-3×(-5+8)
Răspuns :
Dianageorgiana794
Dianageorgiana794
15-09-2019
Răspuns:
-4-3×(-5+8)=-4-3·3=-4-9=-13
Answer Link
Johnjohn70
Johnjohn70
15-09-2019
Răspuns:
-4×3(-5+8)
-4×3×(13)
-1×13
=13
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Sa Mă Ajută
Repedee (Dau Coroană)
2. Am Selectat Din Text Cuvintele: Înapoi, Prima, Veselie, Special,multe. Pentru Fiecare Găseşte:a. Cuvântul Cu Sens Asemănător;b. Cuvântul Cu Sens OpusSelectea
Construieste Doua Semidrepte Opuse,notate OM Și ON,și Precizeaza Masurile Unghiurilor MON Si OMN.Cu Desen Si Explicatie Pe Foaie Va Rog!Dau Coroana
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Acest Exercitiu (ajut La Teme Un Elev Cu Nevoi Speciale)! Multumesc Frumos.
Mă Ajutați Vă Rogsper Să Înțelegi Scrisul Meu
Les Pièces Et Les Meubles1. EN PETITS GROUPES. Observez Cette Maison. Puis Cachez Le Dessin Et Faites La Liste Des Pièces,des Meubles Et Des Objets.Exemple: Dan
1. Ce Fac Copiii La Locul De Joacă?2. Care Era Motivul Pentru Care Mircea Nu Dorea Să Îl Primească Și Pe Mihăiţă În Joc?3. Ce Soluţie A Găsit Victor Pentru A-l
Scrieți Un Decalog (un Set De Zece Interdicţii Esențiale Legate De Om Şi De Lumea În Care Trăieşte) Care, După Părerea Voastră, Ar Trebui Să Funcționeze Pretuti
74. Calculează:24100237386013a) Suma Numerelor Din Cerc;b) Diferenţa Numerelor Din Exteriorul Figgeometrice;c) Suma Numerelor Care Se Află În Interitriunghiului