RO Study
👤
Totulin5minute
Totulin5minute
13-09-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rogg mult din suflet , ori cât
Răspuns :
Gabriela7565
Gabriela7565
13-09-2019
Răspuns:
2 a 3 b restul abea ajung și eu acolo
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Compunere De 150-200 De Cuvinte In Care Sa Prezinti Avantajele Si Dezeavantajele Unei Experiente Pe Care Ai Trait-o Si Pe Care O Consideri Impprtan
14. Fie AOB Un Unghi La Centrul Cercului O Şi A'OB' Un Alt Unghi La Centru Cu Laturile Respectiv Perpendiculare Pe Ale Primului Unghi. Să Se Demonstreze Că Drep
Am Nevoie De Ajutor, Va Rog Ajutați-ma !!! Ex 21
3. În Figura Alăturată Este Reprezentat Un Trapez Dreptunghic ABCD, Cu Unghiul A = Unghiul D = 90°, AB || CD, AB > CD, CD= 8 Cm, BD = 2AD Şi Unghiul BCD= 12
19. Se Dă Un Cerc C Şi Un Punct A Pe El; Pe Tangenta În Punctul A Luăm Un Punct C' Şi Considerăm Cercul Cu Centrul În C' Şi Cu Raza C'A. Ambele Cercuri Se Taie
DAU CORONA DAU CORONA
Diferenta A 2 Nr Nat Este 210. Calculati Cat Devine Diferenta Daca: a) Atat Descazutul, Cat Si Scazatorul Se Maresc Cu 10 b) Descazutul Se Mareste Cu 10 Si Scaz
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Rombul ABCD, Cu AC = 12 Cm Şi KABC= 120°. Aria Rombului Este Egală Cu: b) 18√√2 Cm²; d) 24√3 Cm². a) 24 Cm²; c) 18√√3 Cm
Mă Puteți Ajuta, Urgent , Va Rog Frumos
Deci Ca Să Pregătească De Mână De Pentru Gustarea Copiilor Mama Anei A Folosit 36 De Cuburi De Gheață Dacă Pune Nouă Cuburi De Gheață În Fiecare Carafă